Bjørn Bruun

BRUUNS BAZAAR

Grundlægger af Bruuns Bazaar. Med sine mange års erfaring i modebranchen, samt uddannelse indenfor både arkitektur og handel, bringer Bjørn mange forskellige aspekter fra mode og design til projektet.

Tino Pedersen

KOMMUNIKATIONSCHEF, LOUIS NIELSEN

Ansvarlig for Brillelook siden 2009. Tino har tidligere været informationschef i Bang & Olufsen og er uddannet journalist. Tino bruger normalt ikke briller, men truer med at stille op med et markant par til finalen - nu skal det være!

CHARLOTTE SCHOU

VINDER AF BRILLELOOK 2014

Charlotte har oplevet konkurrencen på egen krop. Charlotte var som vinder, med Louis Nielsen i Tanzania i Oktober 2014, hvor hun fik indblik i, hvor afgørende Louis Nielsens arbejde er for lokalbefolkningen.

ALEXANDRA CARL

STYLIST

Alexandra arbejder som stylist på internationalt plan. Alexandra startede sin karriere som 16 årig på DANSK magazine, og flyttede kort efter til London, hvor hun nu fungerer som Fashion Director på RIKA magazine, herudover har Alexandra arbejdet som stylist og creative director på shows, kampagner og editorials for blandt andet VOGUE UK, Tom Ford, Adidas og Jimmy Choo.

Juryen

Jim Lyngvild

Jim Lyngvild er uddannet designer og har gennem 20 år været en fast det danske modemiljø. Dels som stylist for så store navne som Nik og Jay og Aqua, men også som moderedaktør for magasinet Q, Kig Ind og Ekstra Bladet. Derudover har han designet sin egen brillekollektion under navnet Jim Wild.

Han elsker at gøre almindelige danskere endnu smukkere, og du har nu mulighed for at komme i hans kyndige hænder. Jim udvælger halvdelen af de 12 semifinalister, og han vil være mentor for alle deltagerne igennem konkurrencen. Jim kigger efter personlighed, attitude og udstråling, så man behøver ikke at være en klassisk skønhed. Alle kan være med!

Som finalist i Årets Brillelook kommer du med modemanden til Island, hvor Jim både styler og fotograferer dig, og er du den heldige vinder af hele konkurrencen, venter der også en tur til Tanzania med velgørenhedsarbejde og foto shoot sammen med Jim.

Vil du gøre en forskel?
Deltag i Brillelook 2015 og kom med til Tanzania!

Upload op til 3 billeder af dig selv med almindelige briller på (ikke solbriller), der viser dine bedste brillelooks og svar på de to spørgsmål om, hvorfor du vil være den bedste ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt i Tanzania. Så deltager du i Brillelook 2015 og får dermed muligheden for at komme til Tanzania som ambassadør for Louis Nielsen, samt deltage i spændende foto shoots i København og Tanzania og ikke mindst en uforglemmelig aften ved det storstilede finaleshow i København, som Louis Nielsen arrangerer i samarbejde med Bruuns Bazaar.

12 semifinalister

Ud af alle tilmeldingerne bliver der udvalgt 12 semifinalister. 6 valgt af dommerpanelet og 6 valgt på baggrund facebook-stemmer. De 12 semifinalister skal deltage i et professionelt foto shoot i København, hvorefter der igen vil være afstemning.

4 finalister

Blandt de 12 semifinalister vælges 4 finalister. 2 udvælges af dommerpanelet, mens de sidste 2 vælges ud fra flest stemmer her på Facebook. De 4 finalister skal på endnu et foto shoot i København, hvor de vil blive fotograferet af modefotograf Jonas Jensen. Vinderen af Brillelook 2015 kåres til Louis Nielsens velgørenhedsarrangement 19. August 2015 i København. Der lukkes for tilmeldinger mandag 22. juni kl. 12. Tilmeldinger efter denne dag vil ikke blive medtaget.

Louis Nielsen

Brillelook 2015 arrangeres af optikerkæden Louis Nielsen. Louis Nielsen har siden 2007 afviklet denne landsdækkende konkurrence med ambitionen om, at det skal være Danmarks fedeste konkurrence og event for alle, der bruger briller - uanset om det er på grund af synet, eller om det er for at lave et fashion statement og skabe en personlig stil med briller.

Louis Nielsen er en af Danmarks største optikerkæder med 74 butikker og 700 medarbejdere i hele landet. Louis Nielsen sælger årligt mere end 400.000 par briller og næsten 60 millioner kontaktlinser. Louis Nielsen er grundlagt i Aalborg i 1978 og blev i 2005 en del af verdens største privatejede optikerkæde, Specsavers, som har mere end 1.500 optikerbutikker og 30.000 ansatte i 10 lande.

Når det gælder mode, arbejder Louis Nielsen ud fra filosofien affordable fashion. Briller skal være top-lækre, men de skal også være til at betale, så det er overkommeligt at have briller til enhver lejlighed, og så det er overskueligt at skifte brillerne og stilen, ligesom man skifter sine designer-jeans ud med jævne mellemrum. Louis Nielsen fører i dag designer-briller fra en lang række brands og modehuse som Bruuns Bazaar, Boss Orange, Max & Co., Karl Lagerfeld, Tiger of Sweden, Cheap Monday, Tommy Hilfiger m.fl.

Deltag i konkurrencen

Om konkurrencen

Bruuns Bazaar er essensen af minimalistisk skandinavisk design – elegant og stilfuldt.

Det københavnske modehus designer altid med udgangspunkt i kerneværdierne – præcision, fokus og enkelthed. Bruuns Bazaar grundlagdes i 1994 af brødrene Teis og Bjørn Bruun og blev hurtigt en af pionererne på den skandinaviske modescene. I dag er Bruuns Bazaar et internationalt brand, der har forstået at bevare sine skandinaviske rødder.



Sponsored by BRUUNS BAZAAR

STEM OG VIND et par lækre briller

Når du har stemt på din favorit, har du mulighed for at deltage i konkurrencen om et par nye briller med enkeltstyrkeglas fra Bruuns Bazaar (værdi 1.695 kr.) samt et lækkert Bruuns Bazaar Kashmir tørklæde (værdi 1.000 kr.).

2 vindere hver måned

Det er kun muligt at deltage med ét lod. Du har altså den samme chance for at vinde, hvis du stemmer én gang, som hvis du stemmer flere gange. Der bliver trukket lod blandt alle, der har stemt, og vi finder en vinder hver anden uge. Vinderen får direkte besked via mail og vil blive annonceret på Louis Nielsens Facebook-væg

Stem & Vind

Du har mulighed for at uploade i alt tre billeder til din profilside. Det øverste billede er det, der bliver vist på forsiden af applikationen. Billederne skal være formaterne JPG eller PNG og må ikke fylde mere end 1,5 MB pr. styk. Billederne bliver beskåret til et kvadrat og du kan se hvordan billedet bliver beskåret med det samme og eventuelt uploade et nyt, der bliver beskåret bedre.

Er du Årets Brillelook 2015?

Upload dit billede og svar på spørgsmålene. Dine kontaktoplysninger vil ikke blive videregivet, men vil udelukkende blive brugt i forbindelse med konkurrencen. Blandt de 12 semifinalister vælger dommerne 6. De resterende vælges udelukkende på baggrund af flest stemmer her på Facebook. Info

image1
Profilbillede
upload profile image
image2
Extra billede 1
upload extra image
image3
Extra billede 2
upload extra image

Er du Årets Brillelook 2015?

Upload dit billede og svar på spørgsmålene. Dine kontaktoplysninger vil ikke blive videregivet, men vil udelukkende blive brugt i forbindelse med konkurrencen. Blandt de 12 semifinalister vælger dommerne 6. De resterende vælges udelukkende på baggrund af flest stemmer her på Facebook. Info

Hvad er det bedste ved briller, og hvilken brillestil er du mest til?

Hvorfor skal du være Årets Brillelook 2015?

Jeg har læst og accepterer Regler og betingelser
Tilmeld mig nyhedsbrev fra Louis Nielsen
 

TILLYKKE

Du deltager nu i konkurrencen om titlen som Årets Brillelook 2014

FAQ

Kan jeg tilmelde mig, selvom jeg var med sidste år?

Ja, tidligere deltagere kan godt deltage igen i år.

Hvornår slutter konkurrencen?

Der lukkes for tilmeldinger mandag 22. juni 2015 kl. 12. Tilmeldinger efter denne dag vil ikke blive medtaget. Vinderen findes ved finalen i Brillelook 2015 onsdag 26. august 2015.

Skal mit billede tages af en professionel fotograf?

Nej, men det er helt op til dig at gøre billedet så godt som muligt, så du mener, at dine chancer er størst.

Må jeg kun bruge ét billede?

Du kan uploade op til tre billeder. Billederne skal være i enten jpeg- eller png-format og må max fylde 1,5 Mb stykket.

Hvordan ved jeg, om jeg er blevet udvalgt?

Du vil få direkte besked via mail eller pr. telefon, hvis du er gået videre. Semifinalisterne vil desuden blive offentliggjort her på konkurrencesiden.

Jeg har fundet et billede, som jeg hellere vil bruge. Kan jeg rette i min profil?

Desværre kan du ikke rette i din profil. Vil du bruge et nyt billede, kan du skrive en mail til os på brillelook@babycph.com og bede os tilføje et billede.

Skal jeg bruge briller for at deltage?

På dine konkurrencefotos skal du bære almindelige briller - solbriller er IKKE tilladt. Det er lige meget, om du bærer almindelige briller af synsmæssige grunde eller som en moderigtig accessory.

Må jeg deltage med solbriller?

Nej, alle deltagere skal fotograferes med klare glas.

Hvor gammel skal jeg være for at deltage?

Du skal være fyldt 18 år for at deltage i Brillelook 2015.

Hvad er præmien?

Præmierne er Brillelook 2015-trofæet, et gavekort til Louis Nielsen og en tur turen til Tanzania som ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt. Stylist og fotograf Jim Lyngvild deltager på turen og sætter et foto shoot op på savannen, i en masai-landsby eller et andet spændende sted. Konkurrencens fire finalister får desuden en rejse til Island med Icelandair for at deltage i et foto shoot med Jim Lyngvild bag kameraet.

Fik du svar på dit spørgsmål? Hvis ikke, så skriv til brillelook@babycph.com eller spørg her på væggen.

Tilbage til forsiden

REGLER OG BETINGELSER

Tilmelding

For at deltage i konkurrencen skal du uploade mindst ét og max tre billeder af dig selv med almindelige briller på samt svare på to spørgsmål om dig selv. Du må gerne uploade billeder med forskellige briller, bare ikke solbriller. Du skal selv eje rettighederne til billederne, som du uploader. Der må gerne farvekorrigeres, men ikke manipuleres med dit udseende. Louis Nielsen forbeholder sig retten til at slette useriøse eller åbenlyst uægte billeder. Flere profiler med billeder af den samme person vil blive slettet på nær den, som blev uploadet først. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Der er ingen øvre aldersgrænse.

Afstemning

Du må stemme på så mange deltagere, som du har lyst til, men du kan ikke stemme på din egen profil. Det er muligt at stemme én gang på hver deltager. Deltager du i Brillelook 2015, skal du være opmærksom på, at vi skjuler alle stemmer to dage før, en afstemning slutter. Det er stadig muligt at stemme på din profil i de sidste to dage, du kan bare ikke se hvor mange stemmer, du har i alt. Dette gør vi for at opretholde spændingen til det sidste. Louis Nielsen accepterer ikke brug af købte stemmer eller afstemningsgrupper. Vi forbeholder os rettigheden til at diskvalificere en hvilken som helst deltager, hvor vi vurderer, at disse regler og betingelser er brudt.

Udvælgelse

Der bliver udvalgt 12 semifinalister. Seks semifinalister udvælges af Pernille Teisbæk og dommerpanelet, mens de sidste seks semifinalister udvælges på baggrund af flest stemmer her på Facebook. Alle semifinalister vil få direkte besked og skal endvidere deltage i en foto- og interview-session i København søndag 28. juni 2015. Fra semifinalen udvælges fire finalister: To dommervalgte og to valgt på baggrund af flest stemmer her på Facebook. De fire finalister skal deltage i et foto shoot søndag 2. august 2015, hvor Pernille Teisbæk vil være stylist. Finalisterne går naturligvis også videre til det store finaleshow, som Louis Nielsen og Bruuns Bazaar arrangerer i København onsdag 19. august 2015. Alle finalister får direkte besked. Ved finalen vil vinderen af Brillelook 2015 blive fundet ved en kombination af Facebook-stemmer og dommerpanelets vurdering.

Præmier

Vinderen af Brillelook 2015 vinder Brillelook 2015-trofæet, et gavekort til Louis Nielsen samt en tur til Tanzania som ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt. NB: Du skal sikre dig, at du kan afsætte følgende dage til konkurrencen i tilfælde af, at du går videre. Det er en forudsætning for at gå videre i konkurrencen, at du kan deltage i konkurrence-relaterede aktiviteter de pågældende dage/perioder:

  • Søndag 28. juni 2015 – Semifinale foto shoot i København.
  • Søndag 2. august 2015 – Finale foto shoot på endnu ukendt location i Danmark.
  • Onsdag 19. August 2015 – Finaleshow i København.
  • Efteråret 2015 – En uges rejse til Tanzania for at arbejde som ambassadør på Louis Nielsens velgørenhedsprojekt.

Tidspunktet aftales mellem vinderen og Louis Nielsen. Hvis du ikke kan bekræfte, at du kan deltage i de nævnte dage/perioder, kan du ikke udtages til semifinalen og finalen Der lukkes for tilmeldinger mandag 22. juni 2015 kl. 12.00. Tilmeldinger efter dette tidspunkt vil ikke blive medtaget. Semifinalister og finalister får eventuelle rejseudgifter dækket. Præmierne i konkurrencen kan ikke ombyttes til kontanter. Eventuelle spørgsmål til konkurrencen og konkurrencebetingelserne kan rettes til: brillelook@babycph.com

Held og lykke!

NB: Du skal sikre dig, at du kan afsætte følgende dage til konkurrencen i tilfælde af, at du går videre. Det er en forudsætning for at gå videre i

Regler for brug af siden

Alle brugere skal overholde Facebooks betingelser og regler for brug af siden. Louis Nielsen fører tilsyn med alle brugernes opslag og forventer, at brugere ikke vil poste materiale, der falder inden for nogle af nedenstående kategorier:

1. Materiale, der bagvasker, udnytter, chikanerer, forfølger, truer eller på nogen måde overtræder de juridiske regler for beskyttelse af personlige oplysninger og offentliggørelse.
2. Deler, poster eller distribuerer krænkende, uanstændigt, vildledende eller ulovligt indhold eller informationer.
3. Uploader eller vedhæfter filer, der kan indeholde virus, beskadigede filer eller anden lignende software, der kan beskadige andre computeres drift.
4. Uploader eller poster materiale, der er under beskyttede rettigheder (ejendomsret), medmindre brugeren selv har rettighederne over materialet eller har modtaget det nødvendige samtykke.
5. Forfalskning af oprindelse eller kilde til det materiale, der uploades. Louis Nielsen påtager sig enhver ret til med øjeblikkelig virkning at afslutte din brug af Facebook-siden, hvis administrator med gode grunde mener, at brugeren er ved, har til hensigt at bryde eller bryder sidens betingelser og vilkår med uacceptabelt materiale.

Persondata

For at kunne deltage i konkurrencen skal du stille bestemte personlige data til rådighed for Louis Nielsen. Sådanne personlige data vil blive indsamlet, behandlet og opbevaret af Louis Nielsen med henblik på at kunne gennemføre og administrere konkurrencen (herunder at tage kontakt til og offentliggøre vinderne). I tilfælde af, at du bliver udråbt som vinder, skal du herudover, på Louis Nielsens anmodning, oplyse Louis Nielsen om dit personnummer, så Louis Nielsen er i stand til at opfylde sine forpligtelser over for skattemyndighederne. Du har ret til at blive informeret om og have berigtiget de af dine personlige data, som Louis Nielsen ligger inde med. Venligst kontakt os på brillelook@babycph.com, hvis du har spørgsmål til, hvorledes Louis Nielsen behandler dine personlige data. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du at blive bundet af disse betingelser og vilkår, og du erklærer dig for enig i og samtykker til den behandling og opbevaring af dine personlige data, som er beskrevet i det ovenstående.

Tilbage til forsiden

Eva Kruse

Velgørenheds-ambassadør

Eva Kruse er administrerende direktør for modebranchens netværksorganisation Danish Fashion Institute og for Copenhagen Fashion Week. Eva er en sand pionér inden for bæredygtig mode og siden 2007, har hun arbejdet målrettet for at implementere en mere bæredygtig tankegang i den internationale modeindustri. Hun er hjernen bag verdens største event om bæredygtighed i modebranchen, det tilbagevendende Copenhagen Fashion Summit. Siden Eva færdiggjorde sin uddannelse som projektleder hos Kaospiloterne, har Eva Kruse arbejdet i medie- og modebranchen, som bl.a. chefredaktør for modemagasinet Eurowoman og som TV-vært hos TV2 og TV3. I 2005 var Eva Kruse en af hovedkræfterne bag stiftelsen af Danish Fashion Institute. Eva er velgørenheds-ambassadør for Brillelook 2015 og vil blandt andet rejse med Louis Nielsen til Tanzania for at hjælpe med at give synsprøver og briller til mennesker, som ellers aldrig ville få denne mulighed. Herudover vil Eva være vært ved Brillelook 2015 velgørenhedsevent.

Eva Kruse

Pernille Teisbæk

fashion-ambassadør

Pernille Teisbæk startede sin karriere i modeverdenen for ca. 10 år siden, hvor hun har arbejdet både foran og bag kameraet. Pernille er blandt andet kendt som fast modeekspert i Go’morgen Danmark og har siden 2005 beskæftiget sig med mode blandt andet på magasiner som Woman, ALT for damerne og Eurowoman, hvor hun har været moderedaktør. I 2012 startede Pernille sin blog ’Look de Pernille’, som hurtigt blev en fuldtidsbeskæftigelse. Udover arbejdet på bloggen arbejder Pernille som stylist og fashion influent for forskellige brands. Pernille er Fashion ambassadør for Brillelook 2015. Pernille vil komme med gode fashion tips på Louis Nielsens Facebook væg gennem konkurrencen og vil stå for styling af de fire finalister, på deres sidste foto shoot. Herudover vil Pernille agere mentor for de 4 finalister, når afgørelsen falder onsdag 26. august ved den store finale-event i København.

Pernille Teisbæk

Det er desværre ikke muligt at oprette sin profil gennem Facebook-applikationen. Vi vil derfor bede dig om, at åbne siden i Safari i stedet.

Casting Tour 2015

Louis Nielsen jagter landets bedste brillelook.

Deltag i Brillelook 2015 og bliv ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt ‘Giv syn til Tanzania. Alle, der går med briller – uanset om det er for at se godt eller for at se godt ud – kan deltage. Kniber det med brillestilen, står Louis Nielsens casting crew klar til at hjælpe, style og tage professionelle billeder af dig.

Se hvilke byer og hvornår vi står klar med brillehjælp.

Herning - 19.05.15 - kl. 11.00-13.30
Ringkøbing - 19.05.15 - kl. 14.30-17.00
Randers - 21.05.15 - kl. 13.00-17.00
Horsens - 22.05.15 - kl. 13.00-17.00
Haderslev - 03.06.15- kl. 12.00-16.00
Aabenraa - 04.06.15 - kl. 11.00-13.30
Sønderborg - 04.06.15 - kl. 14.30-17.00
Grenå - 08.06.15 - kl. 12.00-16.00
Ikast - 09.06.15 - kl. 12.00-16.00
Slagelse - 10.06.15 - kl. 11.00-13.30
Næstved - 10.06.15 - kl. 14.30-17.30
København/Købmagergade - 11.06.15 - kl. 10.00-13.00
Køge - 11.06.15 - kl. 14.00-17.00
Fredericia - 15.06.15 - kl. 13.00-17.00
Esbjerg - 16.06.15 - kl. 10.30-13.30
Varde - 16.06.15 - kl. 14.30-17.00
Odense/Rosengaardcentret - 18.06.15 - kl. 10.30-13.30
Svendborg - 18.06.15 - kl. 14.30-17.00
Aalborg Storcenter - 19.06.15 - kl. 10.30-13.30
Hjørring - 19.06.15 - kl. 14.30-17.00

Casting Tour 2015

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere